Περιοχή Μελών

Επιλέξτε για την επισκευή της συσκευής σας την EPILOGI.net.

 • Σας χάλασε η συσκευή;
  Σας χάλασε η συσκευή;

  Η EPILOGi.net έχει τη λύση. Από τη μεταφορά της συσκευής σας στο Τεχνικό μας Τμήμα, την κοστολόγηση, μέχρι την τελική επισκευή.

 • Πανελλαδική Υποστήριξη!
  Πανελλαδική Υποστήριξη!

  Κάντε Αίτηση "ΤΩΡΑ" με ένα κλικ, δηλώστε το είδος της βλάβης και παρακολουθήστε την πορεία εξέλιξης της επισκευής σας OnLine.

Εμείς μπορούμε www.epilogi.net Ξεχάστε τις ταλαιπωρίες για να επισκευαστεί η συσκευή σας. Επισκευάζουμε και την πιο δύσκολη βλάβη. καλέστε στο +30 26910 22290 περισσότερα
Services Include
 • Υπολογιστές
 • Laptop - Tablet
 • Κινητά - Smartphones
 • Προϊόντα Apple
Επαγγελματική Λύση www.epilogi.net Σας προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση με γρήγορες, αξιόπιστες και οικονομικές επισκευές. Και με εγγύηση. καλέστε στο +30 26910 22290 περισσότερα
Services Include
 • Γνήσια & OEM ανταλλακτικά
 • Ασυναγώνιστες τιμές
 • Εξειδικευμένο προσωπικό
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Ενδεικτικές Εργασίες

 • Σπασμένη οθόνη
  Σπασμένη οθόνη

  Σπασμένη οθόνη laptop, tablet, κινητό; Άμεση αντικάτασταση της με γνήσια ή OEM ανταλλακτικά.

 • Κάρτα Γραφικών
  Κάρτα Γραφικών

  Αντικατάσταση της σε υπολογιστή (με προϊόν της αρεσκείας σας), σε φορητό με γνήσια ανταλλακτικά.

 • Πληκτρολόγιο Laptop
  Πληκτρολόγιο Laptop

  Έπεσε νερό, έφυγαν πλήκτρα, δεν δουλεύει; Μπορούμε να το αντικαταστήσουμε εύκολα και γρήγορα.

 • Προβλήματα Software
  Προβλήματα Software

  Ιοί, κατεστραμμένο λειτουργικό, εγκατάσταση νέων εφαρμογών; Απλά μπορούμε & υποσχόμαστε πλήρη βελτιστοποίηση.

 • Βελτιστοποίηση συσκευών
  Βελτιστοποίηση συσκευών

  Αλλαγή μπαταρίας, σκληρού δίσκου, μνήμης. επεξεργαστή με μικρό κόστος για υψηλές αποδόσεις.

 • Apple Tech
  Apple Tech

  Χαλασμένο μικρόφωνο, κάμερα, κεντρικό πλήκτρο, αισθητήρας κ.α.; Έχουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και την εξειδίκευση.

A A A

Γρήγορη επισκευή υπολογιστή σε χαμηλό κόστος, με εγγυημένο αποτέλεσμα από το Τεχνικό μας Τμήμα. 

Σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες όσον αφορά την αποκατάσταση της βλάβης και την αναβάθμιση του PC σας. Δύσκολες και σοβαρές επισκευές όπως η αντικατάσταση του σκληρού δίσκου και της κάρτας γραφικών, η αναβάθμιση επεξεργαστή και μητρικής και η αύξηση της μνήμης RAM, καθώς και εργασίες που αφορούν την ενημέρωση του λογισμικού και των εφαρμογών που παρέχουμε γρήγορα και αξιόπιστα, θα κάνουν το PC σας καλύτερο από καινούργιο.

Στόχος μας, το ζητούμενό σας: ένας λειτουργικός desktop, ο οποίος θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Μεγάλο ατού μας η απομακρυσμένη υποστήριξη.

Σας παρέχουμε και απομακρυσμένη υποστήριξη και επισκευή PC. Καθώς δεν είναι εύκολη η μεταφορά του επιτραπέζιου υπολογιστή σας, έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε την τεχνογνωσία των καταρτισμένων και έμπειρων τεχνικών μας, οι οποίοι θα αποκαταστήσουν τυχόν δυσλειτουργία (π.χ. αφαίρεση ιών, εγκατάσταση προγραμμάτων και περιφερειακών συσκευών, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κ.ά.) στο λογισμικό του PC σας εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου. Χάρη στις υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και φυσικά χρήματα, ενώ παράλληλα οι τεχνικοί μας βρίσκονται με αυτό τον τρόπο συνεχώς στο πλευρό σας, για ό,τι πρόβλημα προκύψει.

Ποιοτικά ανταλλακτικά & μοναδικές τιμές

Φροντίζουμε πάντα για το καλύτερο, όσον αφορά τον υπολογιστή σας. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε πάντα ανταλλακτικά ποιότητας όταν πρόκειται για επισκευές hardware. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε επισκευή PC γίνεται αποκλειστικά με αξιόπιστα ανταλλακτικά, δηλαδή ανταλλακτικά απόλυτα συμβατά με τον υπολογιστή σας και εγγυημένης ποιότητας. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι ύστερα από κάθε επισκευή μας ο υπολογιστής σας θα λειτουργεί και πάλι άψογα, σαν καινούργιος. Όσο για το κόστος; Τόσο τα ανταλλακτικά μας, όσο και η αξιόπιστη εργασία μας κατά την επισκευή PC προσφέρονται σε εκπληκτικές τιμές, εφάμιλλες των οποίων δεν πρόκειται να βρείτε αλλού.

Πανελλαδική κάλυψη

Παρέχουμε βέβαια πανελλαδική κάλυψη. Πώς γίνεται αυτό; Πέρα από τις υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης, που δεν έχουν φυσικά γεωγραφικά όρια, σας παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα, εφόσον δεν είναι εφικτό για εσάς να φέρετε τον υπολογιστή σας στο κατάστημά μας, να μας τον στείλετε με κούριερ. Θα διαγνώσουμε το πρόβλημα αμέσως μόλις παραλάβουμε το PC, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας τον στείλουμε πίσω μετά την ολοκλήρωση της απαραίτητης επισκευής και τη διεξαγωγή του καθιερωμένου μας διαγνωστικού ελέγχου, που διασφαλίζει το καλό αποτέλεσμα της εργασίας μας.