Περιοχή Μελών

Επιλέξτε για την επισκευή της συσκευής σας την EPILOGI.net.

Πανελλαδική  κάλυψη
Πέρα από τις υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης, σας παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα,
εφόσον δεν είναι εφικτό για εσάς να φέρετε τον υπολογιστή σας στο κατάστημά μας, να μας τον στείλετε με κούριερ.
Κάντε Αίτηση Επισκευής "ΤΩΡΑ"


A A A

Γρήγορη επισκευή υπολογιστή σε χαμηλό κόστος, με εγγυημένο αποτέλεσμα από το Τεχνικό μας Τμήμα. 

Σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες όσον αφορά την αποκατάσταση της βλάβης και την αναβάθμιση του PC σας. Δύσκολες και σοβαρές επισκευές όπως η αντικατάσταση του σκληρού δίσκου και της κάρτας γραφικών, η αναβάθμιση επεξεργαστή και μητρικής και η αύξηση της μνήμης RAM, καθώς και εργασίες που αφορούν την ενημέρωση του λογισμικού και των εφαρμογών που παρέχουμε γρήγορα και αξιόπιστα, θα κάνουν το PC σας καλύτερο από καινούργιο.

Στόχος μας, το ζητούμενό σας: ένας λειτουργικός desktop, ο οποίος θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Μεγάλο ατού μας η απομακρυσμένη υποστήριξη.

Σας παρέχουμε και απομακρυσμένη υποστήριξη και επισκευή PC. Καθώς δεν είναι εύκολη η μεταφορά του επιτραπέζιου υπολογιστή σας, έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε την τεχνογνωσία των καταρτισμένων και έμπειρων τεχνικών μας, οι οποίοι θα αποκαταστήσουν τυχόν δυσλειτουργία (π.χ. αφαίρεση ιών, εγκατάσταση προγραμμάτων και περιφερειακών συσκευών, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κ.ά.) στο λογισμικό του PC σας εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου. Χάρη στις υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και φυσικά χρήματα.

Ποιοτικά ανταλλακτικά & μοναδικές τιμές

Φροντίζουμε πάντα για το καλύτερο, όσον αφορά τον υπολογιστή σας. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε πάντα ανταλλακτικά ποιότητας όταν πρόκειται για επισκευές hardware. Κάθε επισκευή PC γίνεται αποκλειστικά με αξιόπιστα ανταλλακτικά, δηλαδή ανταλλακτικά απόλυτα συμβατά με τον υπολογιστή σας και εγγυημένης ποιότητας. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι ύστερα από κάθε επισκευή μας ο υπολογιστής σας θα λειτουργεί και πάλι άψογα, σαν καινούργιος. Όσο για το κόστος; Τόσο τα ανταλλακτικά μας, όσο και η αξιόπιστη εργασία μας κατά την επισκευή PC προσφέρονται σε εκπληκτικές τιμές.

Πανελλαδική κάλυψη

Πώς γίνεται αυτό; Πέρα από τις υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης, σας παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα, εφόσον δεν είναι εφικτό για εσάς να φέρετε τον υπολογιστή σας στο κατάστημά μας, να μας τον στείλετε με κούριερ. Θα διαγνώσουμε το πρόβλημα αμέσως μόλις παραλάβουμε το laptop, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας τον στείλουμε πίσω μετά την ολοκλήρωση της απαραίτητης επισκευής και τη διεξαγωγή του καθιερωμένου μας διαγνωστικού ελέγχου, που διασφαλίζει το καλό αποτέλεσμα της εργασίας μας.